امیر امروزی حزب به تاریخ 11 صفر المظفر سال 1424 هـ.ق برابر با 13 اپریل 2003م توسط دیوان مظالم در حزب التحریر از طریق پروسه انتخاب، عالم اصول مهندس "عطاء أبو ألرشته"-أبي ياسين- به امارت حزب التحریر رسید.
وی عطاء بن خلیل بن احمد بن عبدالقادر الخطیب ابو الرشته در سال 1362هـ.ق برابربا 1943م در یکی از خانوادههای متدین در قریه کوچک(رعنا) از عمالههای خلیل تولد شد. وی تراژیدی اشغال یهود و خیانت حکام عرب به کمک انگلیس را در سنین طفولیتش 1948م تجربه نمود و در نزدیکی الخلیل به یکی از کمپهای مهاجرین پناه برد. آموزش ابتدایی و متوسطه را در کمپ مذکور فرا گرفت و تعلیمات ثانوی اول خویش را(در المترک الاردنی) در مدرسه حسین بن علی الثانوی در خلیل در سال 1959م تکمیل نمود و شهادت نامه ثانوی نخست خود را به دست آورد. سپس شهادت نامه ثانوی عام را در سال 1960م در مدرسه ابراهیمی در قدس شریف اخذ نمود. بعد از آن به جامعه قاهره به فاکولته مهندسی راه یافت و در سال 1966م در انجینری ساختمانی دیپلوم بکلوریا را از آن خود کرد. سپس در تعدادی از کشورهای عربی به حیث انجینیر ایفای وظیفه نمود. وی تألیفی در امور مهندسی به نام(الوسيط في حساب الكميات ومراقبة المباني والطرق) دارد.
در جریان متوسطه یعنی در نیمه دهه پنجاه با حزب التحریر پیوست و در راه الله سبحانه وتعالی زندانهای حکام ظالم را دیده است. در حزب به عنوان دارس، عضو، مشرف، نقیب محلیه، عضو ولایه، معتمد، سخنگوی رسمی و عضو دفتر امیر فعالیتهای تنظیمی و اداری را به پیش برده است.
شیخ حفظه الله دارای تألیفات متعددی است، منجلمه:
1-تفسیر سوره بقره(سادهسازی در اصول تفسیر- سوره بقره)
2-تحقیقاتی در اصول فقه(سادهسازی راههای رسیدن به اصول)
و تعدادی از کتب کم حجمی دیگر را تألیف نموده است، از قبیل:
1-بحرانهای اقتصادی؛ واقعیتها و راهحلهای آن از دیدگاه اسلام
2-جنگ جدید صلیبی در جزیره و خلیج
3-سیاست صنعتی سازی و اساسگذاری یک دولت صنعتی.
همچنان کتب ذیل را برای حزب صادر نموده است:
1-اساسات نفسیه اسلامی
2-قضایای سیاسی(بلاد اشغالشده مسلمانها)
3-ویرایش و اضافات در کتاب مفاهیم سیاسی حزبالتحریر
4-اساسات تعلیم منهجی در دولت خلافت
5-ساختار دولت خلافت در حکومتداری و اداره.
وی منحیث خلف صالح دو رهبر عالم و فقیه اعمال شایستهای را در راه اقامه دولت خلافت راشده انجام داده است که انشاءالله توسط وی فتح عظیم اقامه خلافت صورت خواهد گرفت. به تاریخ 28 رجب 1426هـ.ق برابر با 2 سپتمبر 2005م ندای مشهور خویش را به مناسبت ۸۴مین سالگرد سقوط دردناک خلافت به تمام مسلمانان جهان ارائه نمود که از اقیانوس آرام تا اقیانوس اطلس به روز جمعه صادر گردید که تأثیر به سزای در بیداری امت از خود برجا گذاشت.
شیخ عطاء برای وحدت فعالیتهای مطبوعاتی حزب التحریر، دفتر مطبوعاتی مرکزی را در طرابلس لبنان تأسیس نمود و عثمان بخاش را به حیث سخنگوی عمومی حزب تعیین کرد. در مورد قضایای عمده جهان و خصوصاً امت اسلامی، کنفرانسهای جهانی را برپا نمود. در عرصههای فکری، سیاسی و فقهی به بسیاری از پرسشهای امت پاسخهای شرعی ارایه کرده است. شیخ حفظه الله در زندانهای ظالمین سعودی، لیبیا، عراق، اردن و غیره روزهای سختی را بهخاطر دعوت سپری کرده است. ابوالرشته در اکثر کنفرانسهای جهانی بیانیههای افتتاحیه را به صدای خودش تقدیم نموده و در جریان انقلاب مبارک امت اسلامی خصوصاً انقلاب شام بیانیههای خاص برای انقلابیون مخلص داشته است.
این هم موجزی از همان شخصیتهای ثلاثه بود، که در سه دور مختلف تاریخ دعوت مجدد به طریقۀ رسول اکرم صلی الله علیه وسلم سه نوع مسوولیت را تکمیل نمودند.
امیر اول: حزب را تأسیس نمود و تکتل حزبی را به میان آورد.
امیر دوم: مبارزه کرد و دعوت را علنی ساخت.
سومین امیر(امیر کنونی): طلب النصره کرد و به اذن الله سبحانه وتعالی عنقریب نصرت خواهد یافت.
وإن غداَ لناظره قريب!