Print


دفتر مطبوعاتی
حزب التحریر
ولایه افغانستان
 
شماره: ح.ت.افغ ۱۰/۱۴۴۳ یکشنبه ۲۰ جمادي الثاني، ۱۴۴۳هـ ۲۳/۰۱/۲۰۲۲م


اعلامیه مطبوعاتی
جوبایدن به جای یاوه‌سرایی در باره افغانستان
به فکر شکاف‌های داخلی امریکا باشد که در آستانه انفجار قرار دارد

 جوبایدن رئیس جمهوری امریکا در کنفرانس خبری گفته است که افغانستان قابلیت متحد شدن تحت حکومت واحد را ندارد و به همین دلیل گورستان امپراتوری‌هاست. دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر ـ ولایه افغانستان سخنان اخیر رئیس جمهوری امریکا را با شدیدترین الفاظ ممکن محکوم نموده و آن را نوعی از یاوه‌سرایی برای پوشش شکست تحقیرآمیز و فرار ذلت‌بار امریکا از افغانستان می‌داند. سخنان بایدن به نحوی بیان‌گر عمق دشمنی زمام‌داران امریکا نسبت به مردم افغانستان است.رئیس جمهوری امریکا به جای ارائه سخنان متناقض در باره افغانستان به فکر ترمیم شکاف‌ها و چندپارچه‌گی سیاسی، نژادی و فکری داخل امریکا باشد. چنان‌چه فاصله طبقاتی میان ثروت‌مند و فقیر در امریکا به شکل بی‌سابقه‌ی افزایش یافته است. نژادپرستی و حاکمیت نژاد سفید اروپایی بر نژاد سیاه و نژاد سرخ بحرانِ است که به خاکستر زیر قوغ می‌ماند و زود است شعله‌های آن به یک فاجعه کلان مبدل شود. طوری‌که کشته شدن جورج فلوید، مرد سیاه پوست توسط یک پولیس در سال ۲۰۲۰ میلادی به خوبی پرده از این چنددسته‌گی در جامعه‌ی امریکا بر می‌دارد. در سوی دیگر تعدادی از ایالت‌های امریکا هم‌چو کالیفرنیا در صدد جدایی و کسب استقلال هستند. امریکایی‌ها آن‌قدر درمانده هستند که هیچ فکر و ارزشی در میان شان وجود ندارد تا آنان را دور هم متحد نگه دارد. به همین دلیل سیاست‌مداران و مفکرین امریکا ناچار برای مردم خود دشمن فرضی تعریف می‌کنند و آن را طوری بزرگ می‌سازند تا افکار عامه را از مشکلات و جنجال‌های داخلی امریکا به بیرون جهت دهند.
 در این جایی شکی نیست که مشکلات قومی در افغانستان نیز وجود دارد، ولی با مطالعه تاریخ و واقعیت می‌توان گفت که بخش بزرگ این کشمکش‌ها ناشی از دوری از ارزش‌های حیات‌بخش اسلام، موجودیت مفکوره‌ فاسد نشنلیزم و بخش دیگری آن ناشی از سیاست‌های استعماری انگلیس و امریکا است. طوری‌که انگلیس در قرن نزدهم با امضای معاهدات و خط‌ کشی‌ها افغانستان را در یک جغرافیای بحران‌آفرین محدود ساخت و امریکا نیز از کنفرانس بُن تا آخرین روزهای فرارش سیاست قومی را در پیش گرفته بود. در واقع امت مسلمه دارای عقیده واحد، قبله واحد، پیامبر واحد و کتاب واحد هستند و به همین دلیل مجاهدین از سراسر جهان اسلام در جهاد افغانستان سهیم بودند و براساس همین وحدت، شکست امریکا رقم خورد. بدون شک که مسلمانان افغانستان می‌توانند وحدت جهاد را در پروسه نظام‌سازی نیز تمثیل کنند. این کار زمانی ممکن است که دولتی براساس عقیده اسلامی تشکیل شود و حاکمان آن با پروسه بیعت بتوانند قدرت را بدست گیرند. چنان‌چه در صفحات زرین تاریخ مثال‌های درخشانِ از چنین وحدت به ثبت رسیده است و دولت خلافت اقوام، نژادها و سرزمین‌های مختلف را زیر یک چتر بزرگ وحدت ‌بخشیده بود. بناء قریب است که به اذن الله سبحانه وتعالی خلافت برمنهج نبوت از نو طلوع کند و به دهن کجی‌های استعمارگرانِ رو به زوال پاسخ داندان شکن دهد.


﴿فَسَيُنْغِضُونَ إِلَيْكَ رُءُوسَهُمْ وَيَقُولُونَ مَتَىٰ هُوَ ۖ قُلْ عَسَىٰ أَن يَكُونَ قَرِيبًا﴾ [اسراء:۵۱]
آنگاه سرهایشان را [به نشانۀ ناباوری و تمسخر] در برابر تو تکان می‌دهند و مى‌گویند: «آن [حادثه] كى خواهد بود؟» بگو: «چه بسا نزدیک باشد».

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر-ولایه افغانستان




   ارسال نظر